#ontspanning #rust #verbinding #connectie #opvoeding #voeding #leefstijl #onrust #slechtslapen #oververmoeid #vermoeidheid #hoofdpijn #stress #spanning #onrust #moederschap #kind

Ben jij in balans?

Ben jij in balans, in verbinding met jezelf?

Ja! Kan ik nu met volle zekerheid zeggen. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als de laatste maanden, meer in de rust, met meer zelfvertrouwen, meer voelend wat ik nodig heb, met meer liefde naar mezelf kijkend. Waardoor ik nog meer liefde kan geven aan anderen zonder mezelf te verliezen. Ook bij mij gaat dat heus niet altijd gelijkmatig, alles mag er zijn, de pieken en de dalen. Daar leer ik elke keer weer van. Maar dat is niet altijd zo geweest….

Jarenlang heb ik ermee geworsteld.
Van buiten de vrolijke, enthousiaste Anneke
Van binnen was er iets in mij kapot, verloren..

Tussen mijn 6de en 12 jaar werd ik gepest, uitgescholden vooral. “Dikzak, brillie , jou kiezen we niet jij bent niet snel genoeg, wat kun jij nu helemaal?” Woorden zo klakkeloos uitgesproken die zich een weg baanden naar mijn hart.
Ik ging erin geloven…
Hun waarheid werd (onbewust) mijn waarheid.

Ik wilde mezelf bewijzen, gaf mezelf jarenlang niet 100% maar 200%.
Wacht maar, later zal ik jullie eens wat laten zien heb ik altijd gedacht. Het werd mijn grootste drive maar ook mijn grootste valkuil.
Ik zorgde voor iedereen met heel veel liefde, behalve voor mezelf.
Ik was de verbinding met mezelf totaal verloren. Ik had regelmatig eetbuien, wanneer er niemand thuis was. Zakken chips, koek en snoep gingen erdoorheen. Om maar niet bij mijn gevoel stil te hoeven staan.
Ik voelde me lange tijd eenzaam, teleurgesteld in mezelf en verdrietig.
Ik ging door wanneer ik eigenlijk rust nodig had en stond altijd “aan” en ging daardoor te vaak over mijn eigen grenzen heen.

3 jaar terug besloot ik, dit moet anders.
Ik mag weer terug naar mezelf
Ik wil mijn kinderen & anderen juist meegeven dat hun stem gehoord mag worden, dat ze hun hart mogen volgen.
Nu is het tijd voor mij!

Een ontdekkingsreis begon
Een reis op weg naar mezelf.
Naar rust, heling en verbinding met mezelf en daardoor nog meer met anderen.
En nu?
Nu mag ik voelen!
Ik voel me lichter dan ooit tevoren
Kan ik eindelijk ontvangen wat anderen over mij zeggen
En huil ik, niet van verdriet maar dankbaarheid voor dat wat ik heb mogen leren van zoveel mooie mensen op mijn pad.

Dat gun ik jou en je kind ook!

                                                                                         

Dat je weer in verbinding mag komen met jezelf
Met dat wat jou dient, waar jij blij van wordt.
Dat je jouw unieke stem mag laten horen om anderen te helpen groeien.

Ik spreek zoveel moeders, kinderen die zich niet fijn voelen, ten diepste niet blij met zichzelf. Dat gaat me aan het hart, omdat ik weet waar ze staan, waar ze doorheen gaan…

Een aantal dingen die mij hier heel erg bij hebben geholpen zijn en jou misschien ook een stapje vooruit kunnen helpen zijn:

 • Ruimte pakken voor mezelf, momentjes inplannen van rust / even niets moeten gedurende de dag.
 • Opleidingen en cursussen mbt mindset en (brein)gezondheid. Waardoor ik zoveel meer inzicht heb gekregen in hoe ons brein een rol speelt in dat wat we doen.
 • Journallen: Schrijven, wat beweegt mij? Waarom doe ik wat ik doe? Maar ook hoe voel ik me vandaag, wat geeft mij energie en wat kost energie?
 • Nee leren zeggen tegen dat wat niet goed voelt, meer luisteren naar mijn intuïtie (onderbuikgevoel)
 • Bewegen, liefst in de natuur. Niets is zo fijn om je hoofd leeg te laten waaien na een lange of drukke (werk)dag.
 • Voedzaam, liefst zo puur mogelijk eten. Mijn lichaam voeden met dat wat het nodig heeft. Een goede gezondheid start echt van binnenuit. Met uiteraard ook ruimte voor lekkere dingen, ik maak hier steeds bewustere keuzes in. Ik ga uit van 80% voeding, 20% vulling.
 • Kijken naar mijn slaapritme, krijg ik wel genoeg rust? Als je tekort slaap hebt krijgt je lichaam / brein niet de kans om goed te herstellen. Een goede nachtrust is zo belangrijk!
 • Muziek luisteren, dingen doen waar ik heel blij van wordt
 • Mezelf stretchen, dingen doen buiten mijn comfortzone, daar ligt juist je groei!
 • Mijn geloof, voor mij een heel belangrijke waar ik veel kracht, hoop en rust uit haal. Of je nu wel of niet gelooft ik hoop en gun jou dat je iemand hebt waar je terecht kunt met jouw verhaal en van wie je liefde mag ontvangen. Ik denk dat dat de belangrijkste boodschap voor ons allemaal is, delen vanuit liefde met een open en onbevangen, onbevooroordeeld hart.
 • Visualisatie en meditatie oefeningen.

Wat zou jou kunnen helpen om de verbinding met jezelf terug te vinden? Zodat je meer vanuit rust, ontspanning en liefde kunt leven?

Woensdag 3 Mei om 20:00 uur geef ik een gratis Masterclass Re-connect waarmee ik jou mee neem in deze vragen en wat jou kan helpen om meer in verbinding te komen met jezelf, met dat wat jij nodig hebt.

Ben jij er ook bij? Je kunt je hier opgeven:

https://vitalbyfood.webinargeek.com/re-connect

 

Elke keer dat ik een vrouw of kind stapjes vooruit mag helpen op weg naar een betere gezondheid, meer rust en meer zelfvertrouwen. Maakt mijn hart een sprongetje. DAT is waar ik dit werk voor doe!

Togheter we CAN make the world a better place💫

Liefs,

Anneke

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *